На Рівненщині подешевшав на 15 відсотків солодкий продукт. Якщо в листопаді минулого року його вартість становила 7,2 гривні, то нині — 5,45 за кілограм. У торговельній мережі області достатньо власної продукції, оскільки місцеві цукровари виробляють більше, ніж споживають жителі Рівненщини. Так, два заводи області вже виготовили з нового врожаю понад 67 тисяч тонн солодкого продукту за потреби 56 тисяч тонн на рік, каже перший заступник голови Рівненської ОДА Анатолій Юхименко. Тож місцеві цукровари збираються постачати свою продукцію в інші регіони.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Кабмін передає Пенсійному фонду повноваження з надання державної соціальної допомоги 622
-
2Понад 1190 мешканців Житомирщини вже скористалися програмою єВідновлення 204
-
3Всесвітній день біженців 85
-
4На Одещині розпочалися жнива-2025: аграрії збирають ячмінь та горох 67
-
5Уряд затвердив нові порядки з авторизації та профілів безпеки інформаційних систем 63

