На Рівненщині подешевшав на 15 відсотків солодкий продукт. Якщо в листопаді минулого року його вартість становила 7,2 гривні, то нині — 5,45 за кілограм. У торговельній мережі області достатньо власної продукції, оскільки місцеві цукровари виробляють більше, ніж споживають жителі Рівненщини. Так, два заводи області вже виготовили з нового врожаю понад 67 тисяч тонн солодкого продукту за потреби 56 тисяч тонн на рік, каже перший заступник голови Рівненської ОДА Анатолій Юхименко. Тож місцеві цукровари збираються постачати свою продукцію в інші регіони.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1В Івано-Франківську область доставлено «пакунки малюка» 588
-
2В Івано-Франківській області стартує проєкт підтримки ягідного бізнесу «RE:BERRY» 281
-
3День військ зв’язку Збройних Сил України 142
-
4Сумська ОВА уклала Меморандум про співпрацю з міжнародною гуманітарною організацією Première Urgence Internationale 130
-
5Уряд схвалив Прогноз економічного і соціального розвитку України на 2026–2028 роки 97

