На Рівненщині подешевшав на 15 відсотків солодкий продукт. Якщо в листопаді минулого року його вартість становила 7,2 гривні, то нині — 5,45 за кілограм. У торговельній мережі області достатньо власної продукції, оскільки місцеві цукровари виробляють більше, ніж споживають жителі Рівненщини. Так, два заводи області вже виготовили з нового врожаю понад 67 тисяч тонн солодкого продукту за потреби 56 тисяч тонн на рік, каже перший заступник голови Рівненської ОДА Анатолій Юхименко. Тож місцеві цукровари збираються постачати свою продукцію в інші регіони.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1День прикордонника України 493
-
2Одеська область рухається до сталого розвитку разом із французькими партнерами 430
-
3У 2025 році збережено розмір грошової виплати ветеранам війни до Дня Незалежності України 123
-
4З переліку культурної спадщини Чернігівщини виключено 144 об’єкти 110
-
5Національне свято Республіки Польща — День конституції 46
