П’ять цукрових заводів, що працюють на Хмельниччині, вже виробили 135 тисяч тонн цукру, що на п’ять тисяч тонн більше, ніж торік. Незважаючи на те, що цукристість коренів цьогоріч нижча, проте це не вплинуло на кількість та якість готового продукту. Ці потенційні втрати компенсує висока врожайність цукристих. В середньому по області вона становить 456 центнерів з гектара, і це є одним із найвищих показників в країні, інформує наш власкор Ірина КОЗАК.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1День прикордонника України 487
-
2Одеська область рухається до сталого розвитку разом із французькими партнерами 428
-
3З переліку культурної спадщини Чернігівщини виключено 144 об’єкти 98
-
4У 2025 році збережено розмір грошової виплати ветеранам війни до Дня Незалежності України 86
-
5Національне свято Республіки Польща — День конституції 46