П’ять цукрових заводів, що працюють на Хмельниччині, вже виробили 135 тисяч тонн цукру, що на п’ять тисяч тонн більше, ніж торік. Незважаючи на те, що цукристість коренів цьогоріч нижча, проте це не вплинуло на кількість та якість готового продукту. Ці потенційні втрати компенсує висока врожайність цукристих. В середньому по області вона становить 456 центнерів з гектара, і це є одним із найвищих показників в країні, інформує наш власкор Ірина КОЗАК.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Продовжено строк дії воєнного стану в Україні та проведення загальної мобілізації 455
-
2Національне свято Австрійської Республіки 76
-
3У Житомирі відбувся дебютний фестиваль бандурного мистецтва «BANDURA TODAY» 48
-
4День автомобіліста і дорожника 41
-
5Кабмін уточнив порядок складання єдиного державного кваліфікаційного іспиту для майбутніх медиків 35

