П’ять цукрових заводів, що працюють на Хмельниччині, вже виробили 135 тисяч тонн цукру, що на п’ять тисяч тонн більше, ніж торік. Незважаючи на те, що цукристість коренів цьогоріч нижча, проте це не вплинуло на кількість та якість готового продукту. Ці потенційні втрати компенсує висока врожайність цукристих. В середньому по області вона становить 456 центнерів з гектара, і це є одним із найвищих показників в країні, інформує наш власкор Ірина КОЗАК.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1На Кіровоградщині перевіряють громади на доступність для людей з інвалідністю 855
-
2Кабінет Міністрів України ухвалив рішення щодо фінансування харчування учнів закладів загальної середньої освіти 437
-
3Застосунок «Пенсійний фонд України»: електронний помічник, який завжди поруч 382
-
4В Івано-Франківській області стартує проєкт підтримки ягідного бізнесу «RE:BERRY» 337
-
5Оприлюднено проєкт постанови Кабінету Міністрів щодо пільгової іпотечної допомоги для ВПО та осіб з прифронтових територій 284

