П’ять цукрових заводів, що працюють на Хмельниччині, вже виробили 135 тисяч тонн цукру, що на п’ять тисяч тонн більше, ніж торік. Незважаючи на те, що цукристість коренів цьогоріч нижча, проте це не вплинуло на кількість та якість готового продукту. Ці потенційні втрати компенсує висока врожайність цукристих. В середньому по області вона становить 456 центнерів з гектара, і це є одним із найвищих показників в країні, інформує наш власкор Ірина КОЗАК.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Кабмін передає Пенсійному фонду повноваження з надання державної соціальної допомоги 587
-
2Понад 1190 мешканців Житомирщини вже скористалися програмою єВідновлення 135
-
3Всесвітній день біженців 82
-
4На Одещині розпочалися жнива-2025: аграрії збирають ячмінь та горох 63
-
5Уряд затвердив нові порядки з авторизації та профілів безпеки інформаційних систем 62

