Безліччю цікавих масових заходів, а ще 258-кілограмовим яблучним пирогом відзначив свій черговий день народження Кіровоград. Три доби вісім майстрів — кухарів і пекарів кафе «Зустріч» і «Bon apetі» — працювали, створюючи цей 10-метровий подарунок рідному місту. Більше шестисот яєць та двохсот кілограмів борошна пішло на його приготування.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1У Ягідному на Чернігівщині завершено ремонт вулиць і відновлено 90% житлового фонду 361
-
2В Івано-Франківській області стартує проєкт підтримки ягідного бізнесу «RE:BERRY» 329
-
3Оприлюднено проєкт постанови Кабінету Міністрів щодо пільгової іпотечної допомоги для ВПО та осіб з прифронтових територій 239
-
4На Кіровоградщині облаштовано 76 локацій для тимчасового проживання ВПО (ВІДЕО) 196
-
5Кабінет Міністрів України ухвалив рішення щодо фінансування харчування учнів закладів загальної середньої освіти 195

