Безліччю цікавих масових заходів, а ще 258-кілограмовим яблучним пирогом відзначив свій черговий день народження Кіровоград. Три доби вісім майстрів — кухарів і пекарів кафе «Зустріч» і «Bon apetі» — працювали, створюючи цей 10-метровий подарунок рідному місту. Більше шестисот яєць та двохсот кілограмів борошна пішло на його приготування.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Тернопільщина продовжує зариблення річки Серет у межах програми розвитку рибного господарства 1672
-
2Кабінет міністрів України уточнив правила бронювання військовозобов’язаних під час мобілізації 182
-
3Міжнародний день пам’яті жертв злочинів геноциду та вшанування їхньої людської гідності 93
-
4День Сухопутних військ України 61
-
5Кабмін ухвалив розпорядження щодо стабілізації електропостачання в осінньо-зимовий період 2025/26 року 55

