Спекотна погода посприяла збільшенню обсягів реалізації продукції пивоварів області на 11 відсотків, порівняно з аналогічним показником минулого року. Тож броварі за шість місяців сплатили до бюджету понад чотири мільйони гривень акцизного податку, що на мільйон більше, ніж торік. Крім цього, до держскарбниці надійшло майже сім мільйонів гривень збору на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства. Проте, за рекомендаціями медиків, пиво у спеку вживати не слід, оскільки воно не поповнює водний баланс організму.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Понад 1190 мешканців Житомирщини вже скористалися програмою єВідновлення 221
-
2Уряд затвердив нові порядки з авторизації та профілів безпеки інформаційних систем 103
-
3Всесвітній день біженців 88
-
4Парламент на пленарному засіданні 18 червня прийняв чотири закони, два законопроєкти та постанову 57
-
5Кабмін затвердив порядок надання субвенції на розвиток ветеранських просторів у 2025 році 51

