Після отруєння 60 робітників металургійного комбінату «Дніпросталь» слідчим Індустріального РВ ДМУ ГУМВС України в області порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 325 КК України. Встановлено, що всі отруєні працівники харчувалися в обідній залі заводу і куштували одну й ту саму страву — «оселедець під шубою». Як повідомляє Дніпропетровська міська прокуратура, дослідчою перевіркою встановлено: приміщення для харчування та умови транспортування страв не відповідають нормам чинного законодавства. На момент перевірки у приміщенні, де готувалася їжа, було відсутнє мило та одноразові рушники. Страви готували в антисанітарних умовах. У працівників їдальні були відсутні відомості про проходження медогляду.
						
				Вибір редактора
				 
    
			
			
			
					Популярне за тиждень
				
				-  
					1Чернівці зав'язали дружбу ще з одним американським містом 200
-  
					2Національне свято Австрійської Республіки 90
-  
					3Уряд спростив процедуру отримання відстрочки від мобілізації 70
-  
					4День української писемності та мови 65
-  
					5Науковці та влада об’єднують зусилля для подолання демографічної кризи в Чернівецькій області 52
 
			 
			
	    


 
											
																 
																	 
																	