Після отруєння 60 робітників металургійного комбінату «Дніпросталь» слідчим Індустріального РВ ДМУ ГУМВС України в області порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 325 КК України. Встановлено, що всі отруєні працівники харчувалися в обідній залі заводу і куштували одну й ту саму страву — «оселедець під шубою». Як повідомляє Дніпропетровська міська прокуратура, дослідчою перевіркою встановлено: приміщення для харчування та умови транспортування страв не відповідають нормам чинного законодавства. На момент перевірки у приміщенні, де готувалася їжа, було відсутнє мило та одноразові рушники. Страви готували в антисанітарних умовах. У працівників їдальні були відсутні відомості про проходження медогляду.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1На Кіровоградщині перевіряють громади на доступність для людей з інвалідністю 1521
-
2Застосунок «Пенсійний фонд України»: електронний помічник, який завжди поруч 797
-
3Кабінет Міністрів України ухвалив рішення щодо фінансування харчування учнів закладів загальної середньої освіти 787
-
4Житомирщина впевнено крокує до енергетичної незалежності 221
-
5Кабмін розширив перелік пільг для громадян та бізнесу з територій бойових дій і тимчасової окупації 219

