Випускники Вінницької школи № 23 звертаються до своїх однолітків з інших шкіл держави з пропозицією провести Всеукраїнську благодійну акцію — «Мій вибір». Вони пропонують відмовитися від святкування випускного вечора у традиційному форматі з застіллям у ресторанах, танцями та музикою. Натомість кошти, які планували витратити на святкування випусків, передати на підтримку захисників держави. Вінничани сподіваються, що їхню ініціативу підтримають однолітки в інших регіонах країни.
— Доповненням до такої благодійної акції стане низка патріотичних заходів, — каже один з ініціаторів проекту учениця Тетяна Ткачук.
— Не потрібно відмовлятись від суконь та зачісок, — каже випускниця Діана Ткачук. — Святковий настрій має бути присутній під час вручення атестатів. Але веселитися тоді, коли навколо скільки сліз і горя, викликаних війною, на мою думку, було б неправильно.
Свою ініціативу випускники вирішили поширити по всій Україні.
P. S. Для тих, хто має намір підтримати благодійну акцію вінницьких випускників, пропонуємо номери телефонів організаторів — (093) 00 74 361 Дмитро та (097) 61 311 51 Олена, а також реквізити для перерахування коштів: «Благодійний фонд «Подільська Громада», р/р 2600303188653 у відділенні № 220/01 АБ «Укргазбанк» МФО 320478, код ЄДРПОУ 35904183
Призначення платежу: безповоротна благодійна допомога в рамках проекту «Підтримка української армії», акція «Мій вибір».