Минулого тижня у Чернівецькій області відчутно подорожчали яйця і сир. Як повідомляють офіційні джерела, спеціальні робочі групи в Чернівцях і в районах області, у складі яких представники відділу Державної служби боротьби з економічними злочинами УМВС України, спостерігають за ситуацією з продажем м’ясної продукції. Офіційно яловичина на місцевих ринках коштує майже 18 грн., а свинина — 24 грн. за кілограм. Хоча насправді ціни значно вищі. Фахівці відділу Чернівецької державної інспекції з контролю за цінами пояснюють подорожчання сезонними коливаннями.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1На Кіровоградщині обговорили готовність до опалювального сезону 282
-
2Продовжено строк дії воєнного стану в Україні та проведення загальної мобілізації 149
-
3Кабмін створив Координаційний центр інженерного захисту критичної інфраструктури 85
-
4Кабмін спростив закупівлі для захисту критичної інфраструктури 44
-
5Уряд оновив порядок роботи Держказначейства під час воєнного стану 42

