Минулого тижня у Чернівецькій області відчутно подорожчали яйця і сир. Як повідомляють офіційні джерела, спеціальні робочі групи в Чернівцях і в районах області, у складі яких представники відділу Державної служби боротьби з економічними злочинами УМВС України, спостерігають за ситуацією з продажем м’ясної продукції. Офіційно яловичина на місцевих ринках коштує майже 18 грн., а свинина — 24 грн. за кілограм. Хоча насправді ціни значно вищі. Фахівці відділу Чернівецької державної інспекції з контролю за цінами пояснюють подорожчання сезонними коливаннями.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1На Кіровоградщині з’явиться новий національний природний парк 1017
-
2Кабмін затвердив Порядок здійснення видатків Пенсійного фонду на виплату пенсій за рішеннями суду 607
-
3Уряд затвердив рішення щодо розподілу та перерозподілу освітньої субвенції на 2025 рік 243
-
4Кабмін вніс зміни до порядку визначення критично важливих підприємств для бронювання військовозобов’язаних 227
-
5День українських миротворців 158

