Минулого тижня у Чернівецькій області відчутно подорожчали яйця і сир. Як повідомляють офіційні джерела, спеціальні робочі групи в Чернівцях і в районах області, у складі яких представники відділу Державної служби боротьби з економічними злочинами УМВС України, спостерігають за ситуацією з продажем м’ясної продукції. Офіційно яловичина на місцевих ринках коштує майже 18 грн., а свинина — 24 грн. за кілограм. Хоча насправді ціни значно вищі. Фахівці відділу Чернівецької державної інспекції з контролю за цінами пояснюють подорожчання сезонними коливаннями.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Попри війну дбаємо про здоров’я: Україна отримала нагороду Bloomberg Philanthropies 113
-
2Уряд вніс зміни до Порядку надання компенсації за програмою «єВідновлення» 101
-
3Уряд запровадив програму «Пакунок школяра» для учнів перших класів 90
-
4Кабінет Міністрів України розширив перелік платних послуг у закладах освіти 65
-
5День проголошення незалежності — національне свято Аргентинської Республіки 36

