Минулого тижня у Чернівецькій області відчутно подорожчали яйця і сир. Як повідомляють офіційні джерела, спеціальні робочі групи в Чернівцях і в районах області, у складі яких представники відділу Державної служби боротьби з економічними злочинами УМВС України, спостерігають за ситуацією з продажем м’ясної продукції. Офіційно яловичина на місцевих ринках коштує майже 18 грн., а свинина — 24 грн. за кілограм. Хоча насправді ціни значно вищі. Фахівці відділу Чернівецької державної інспекції з контролю за цінами пояснюють подорожчання сезонними коливаннями.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Департамент соцзахисту населення Луганської ОВА посилює підтримку військових, пенсіонерів та ВПО 657
-
2День місцевого самоврядування в Україні 151
-
3День ракетних військ і артилерії України 86
-
4Кабінет Міністрів України визначив порядок виплат для нагороджених «Хрестом бойових заслуг» 49
-
5Уряд затвердив порядок пошуку потенційних вразливостей в інформаційних системах 42

