З вівторка розпочав страйк колектив автобази миколаївської дирекції «Укрпошти», обурений діями нового керівника Едуарда Давидова. Його звинувачують в ігноруванні проблем працівників підприємства та зниженні зарплат.

Про це йдеться у листі водіїв, направленому на ім’я в. о. Президента України Олександра Турчинова, Прем’єр-міністра Арсенія Яценюка, а також в. о. генерального директора «Укрпошти» Михайла Панькова. Під зверненням — 45 підписів.
Обстановка на підприємстві, сказано в листі, вкрай напружена. Крім претензій до нинішнього керівництва, водії нагадали, що не виконані й обіцянки екс-глави миколаївської дирекції «Укрпошти» Андрія Мишкіна зміцнити всі інкасаторські машини підприємства. «Жодної автомашини не переобладнано дотепер. Натомість у квітні новий в. о. директора закупив дорогу систему відеоспостереження», — підкреслили поштовики, занепокоєні торішнім нападом на інкасаторську машину підприємства. Тоді її водія розстріляли впритул.
Працівники дирекції «Укрпошти» вимагають переобладнати службовий транспорт, відновити зарплати, суттєво знижені з 1 березня, і скасувати існуючу систему списання палива. Поки ці питання не буде вирішено, співробітники залишають за собою право не виконувати з 6 травня свої службові обов’язки. Якщо керівника і його заступників відсторонять від посад, водії, поки вирішуватимуться проблеми, згодні продовжувати роботу.