«Кубок Домбаю-2003» і почесну нагороду «Орла Домбайського» привезли до Донецька юні члени обласного центру «Аеронавтика». Змагання з екстрім-стилю, які проводилися на відомому гірському курорті, передбачали заліки із парапланеризму, кайтінгу, аеробуксировки. Донецькі школярі були єдиними учасниками з України. Переможним став політ на параплані з тритисячної висоти капітана команди 17-річного Олександра Хренова.
— Після приземлення Сашко не міг вимовити жодного слова, —розповідає батько спортсмена, капітан-командор повітроплавання Микола Хренов. — Ледь відпоїли гарячим чаєм, руки не міг розтиснути. Розповів, що на висоті немов «пилососом» затягає в небо. Купол трясе, стропи стогнуть. Хлопець почав робити спіралі й вийшов у зону фінішу. А там потік повітря, швидкість п’ять метрів за секунду... Приземлився по пояс у снігу. Адреналін у крові кипів, наче вулкан!
Тож наступного разу пілота утепляли, як могли. Не підкачали й інші члени команди — Сашко Дедейко, Денис Кузьменко та Славко Войтенко. Перемога тим цінніша, що донецька команда була оснащена, як висловився Микола Хренов, «ніби на початку війни, коли одна гвинтівка припадала на чотирьох»: один параплан на всіх. Екстремали, однак.