З обранням Людвіга Пшетаковського сільським головою ожили села Оленівка, Боришківці, Жовтневе та Слобідка-Кульчієвецька Кам’янець-Подільського району на Хмельниччині, а сільська рада вийшла в ряд кращих по області. Виконавши бюджет з власних надходжень на 120 відсотків за рахунок впорядкування плати за земельні ділянки, сільський голова скерував чимало зусиль місцевої влади на розв’язання соціальних проблем. Значну матеріальну підтримку мають малозабезпечені родини, ветерани, сільрада утримує двох соціальних працівників. Відремонтовано вулиці, медпункти та заклади культури, відкрито кімнату урочистих подій, більярдну. Не цурається влада і шкіл, хоча вони тепер фінансуються з районного бюджету. Учителі з села Жовтневе розповіли корпункту про ті зміни, які сталися з допомогою голови. Селяни, обираючи Людвіга Пшетаковського, не помилилися. Досі знали його як одного з кращих землевпорядників району.
Молодь приваблює фізкультурно-спортивний клуб «Колос». Сільрада дбає про спортивну форму, інвентар, ініціює проведення футбольних турнірів між командами сіл.
— Згодом у штаті сільради має з’явитися посада спортінструктора, — запевняє голова, — а діти зможуть займатися в секціях тхеквандо. Наша сільрада приміська і, щоб молодь залишалася в селі, маємо добре дбати про створення в ньому сучасних умов життя.
Хмельницька область.