Останнім часом Донецький регіон почав видавати на-гора не лише вугілля, а й нових виконавців. Нещодавно «Продюсерський центр Барона» презентував у Києві свою протеже — Анюту Славську. А відкрив вісімнадцятирічну Нюту в одному з клубів Донецька Віктор Павлік. Побачив і вмовив співати не лише для рідного міста. Потім першовідкривач розповів про свою знахідку кумові Барону (Сергію Чуколенку). І той узявся за створення нової зірки українського шоу-бізнесу.

У музичних колах столиці Нюту швидко оцінили. Виконавець Діма Клімашенко задумав зробити її третьою у своєму сценічному жіночому оточенні (він виступає з дуетом сестер Завальських). Однак барон готував Славську (і псевдонім спеціально підібрав) для сольної кар’єри.

Музику для її київського дебюту продюсер написав сам, вірші — Оксана Хожай, а кліп на пісню «Ти не цілуй!», який уже «крутять» українські ТВ-канали, зняв режисер Макс Паперник.

Перший млинець виявився смачний, хоча й не без маленьких огріхів. Головне, що нова зірка має голос, зовнішність і сильну групу підтримки. Решта ж, як то кажуть, справа техніки, тактики і стратегії. А з цим у продюсерського центру, який розкручує Анюту, все гаразд.

Не для кого не таємниця, що під час створення шоу-біз-проектів чимало з продюсерів зазвичай не звертають увагу на вокальні дані виконавця. Барон зізнався, що створив свій продюсерський центр саме для того, щоб «розквітчати українську поп-музику». Основне його завдання — не просто підтримати, а розкрутити виконавців, що мають гарні вокальні дані. Допомагати треба талановитим, а нездари проб’ються самі.