У Кіровограді після оголошення територіальною (міською) виборчою комісією Миколи Чигрина міським головою склалася ситуація, що може призвести до непередбачуваних наслідків.

Більшість депутатів міської ради (а саме — 27), проігнорувавши представлення нового міського голови, зібрали наступного дня свою сесію, на якій вирішили не визнавати Миколу Чигрина міським головою та зобов’язали територіальну виборчу комісію призначити повторні вибори. Також сесія зобов’язала керівника апарату міськради Любов Єльчанінову передати печатку міськради головуючому на сесії депутату Олександру Трав’янку. Однак із цього поки що нічого не вийшло через заборону Миколи Чигрина.

Особливе занепокоєння і в депутатської більшості, і в громадськості міста викликає зникнення члена тервиборчкому Алі Аджієва. Саме його підпис виявився вирішальним у визнанні Миколи Чигрина міським головою. Алі Аджієв спочатку підписав протокол про визнання виборів недійсними, а потім, несподівано для всіх, його автограф з’явився вже в іншому протоколі. Деякі свідки запевняють, що двоє невідомих затягли Алі Аджієва до автомобіля і вивезли у невідомому напрямку. Щоправда, Кіровоградська територіальна виборча комісія вчора спростувала цю інформацію. За словами члена тервиборчкому Надії Балабанової, А. Аджієв виїхав з міста на відпочинок, тому що його залякували.

Проте, за повідомленням УНІАН, сьогодні Олександрійський райсуд розгляне законність рішення 27 депутатів Кіровоградської міськради, які не визнали М. Чигрина законно обраним міським головою.