«Громадське радіо», як повідомили в Краматорську на прес-конференції голова правління громадської організації «Громадське радіо» Андрій Куликов, його заступник Олександр Бузюк і головний редактор Кирило Лукеренко, починає своє мовлення на Донеччині в УКХ і FM-діапазоні. Його слухатимуть в Краматорську, Волновасі, Красноармійську й інших містах.

 

У новому радіопроекті, за словами його керівників, значно розширено вибір російськомовних програм для жителів східних регіонів. Програма, яку запускає «Громадське радіо», складатиметься із двогодинних ток-шоу, що ознайомлять слухачів із актуальними подіями в Донецькій і Луганській областях.


«У новій передачі ми разом із фахівцями обговорюємо теми, які вразили Донбас, — заявив Андрій Куликов. — Ми шукаємо відповіді на наболілі питання й аналізуємо події, намагаємося спрогнозувати наслідки на основі коментарів жителів регіону, вимушених переселенців і експертів».


У найближчому майбутньому «Громадське радіо» має намір звернутися до Нацради з питань телебачення і радіомовлення із пропозицією збільшити потужності для організації мовлення на тимчасово окупованих територіях.

Донецька область.