В апараті Верховної Ради України проведено тренінг «Презентації та їх роль у спілкуванні з громадськістю».


Перші майже два десятки сертифікатів про участь у 18-годинному тренінгу «Презентації та їх роль у спілкуванні з громадськістю» в рамках навчання за програмою «Підвищення рівня ІКТ-компетентності співробітників апарату Верховної Ради в Україні» отримали співробітники Інформаційного управління, Відділу контролю та Прес-служби апарату парламенту.


Серію навчальних тренінгів, які були ініційовані Інформаційним управлінням апарату Верховної Ради, проводить Центр розвитку бізнес-технологій в рамках проектів «Освітнього порталу Іntel» за підтримки Представництва Світового банку в Україні. Метою тренінгів є підвищення рівня володіння та використання сучасних інформаційних технологій у сфері зв’язків з громадськістю.


Під час роботи за Першим модулем учасники навчання ознайомилися з принципами використання презентацій як засобу спілкування та демонстрації діяльності органу управління, методами та інструментами для створення презентації на тему «Звіт про результати діяльності підрозділу, комітету, депутата тощо», вимогами до презентації та секретами її успішності.


Співробітники апарату навчилися створювати типові презентації про законодавчі ініціативи, аналізувати та оцінювати презентації з точки зору громадськості.


Працюючи у малих групах та індивідуально, учасники тренінгу засвоїли практику використання сучасних «хмарних» інформаційних технологій для створення презентацій з графікою та числовими даними. Серед завдань також було моделювання оповіщення громадськості про діяльність органів державної влади через ефективні презентаційні засоби та впровадження новітніх технологій планування діяльності учасника тренінгу.

 

Довідково 

 

У рамках тренінгу також планується провести Модуль ІІ — «Соціальні медіа для суспільних змін і управління» та Модуль ІІІ — «Інструменти підвищення рівня спілкування із громадськістю».


За повідомленням Інформаційного управління апарату Верховної Ради України.