ЗАКОН УКРАЇНИ

У зв’язку з неможливістю виконання Криворізьким міським головою своїх повноважень, з метою забезпечення реалізації громадянами України гарантованого їм Конституцією України виборчого права на виборах Криворізького міського голови Верховна Рада України постановляє:
І. Призначити позачергові вибори Криворізького міського голови на 27 березня 2016 року та провести їх у порядку, визначеному Законом України «Про місцеві вибори».
ІІ. Прикінцеві та перехідні положення
1. Цей Закон набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування, і втрачає чинність у день, наступний за днем набуття повноважень Криворізьким міським головою, обраним на позачергових виборах Криворізького міського голови 27 березня 2016 року.
2. Центральній виборчій комісії:
1) з урахуванням пропозицій відповідної територіальної виборчої комісії визначити в установленому порядку обсяг бюджетних видатків, необхідних для проведення позачергових виборів Криворізького міського голови;
2) вжити заходів щодо матеріально-технічного забезпечення підготовки і проведення позачергових виборів Криворізького міського голови в порядку, встановленому Законом України «Про місцеві вибори».

Президент України П. ПОРОШЕНКО.

м. Київ,
23 грудня 2015 року.
№ 899-VІІІ.