У Краматорську стартувала серія безплатних тренінгів із основ віддаленої роботи. Місцеві мешканці та вимушені переселенці опановують ази професій дистанційного репетитора, фахівця з SMM (просування в соціальних мережах) та оператора call-центру, повідомляє Донецька обласна організація «Комітету виборців України».
У програмі тренінгу передбачена теоретична та практична частини. Учасники не лише вивчатимуть особливості та технічні засоби дистанційного репетиторства, психологію викладацької діяльності, основи тайм-менеджменту, методи ціноутворення на ринку послуг, а й засвоять їх на практиці під час групової роботи, рольових ігор тощо.
У квітні тренінги з навичок віддаленої роботи проходитимуть також у Слов’янську, Маріуполі, Лисичанську, Сєверодонецьку. Мешканцям регіону запропонують у тому числі вивчити основи інтернет-маркетингу, менеджменту з продажів, копірайтингу та SMM, веб-дизайну та інших затребуваних професій. Загалом взяти участь у навчальній програмі зможуть майже 500 жителів регіону.

Донецька область.