ВІННИЦЯ:

Меморандум про підтримку розвитку малого і середнього бізнесу у рамках нового проекту «Будуй своє» підписала Вінницька міськрада з державним «Ощадбанком».


— Проект «Ощадбанку» «Будуй своє» дає надію на те, що люди зможуть будувати щось своє і робити це в Україні, — наголосив міський голова Вінниці Сергій Моргунов. — Наше місто стало першим у державі, що долучилося до нової справи і надало можливість підприємцям отримувати компенсацію частини кредиту на етапі започаткування бізнесу.


Сергій Моргунов наголосив, започаткований проект важливий тим, що спрямований на розширення можливостей найбільш чисельної частини бізнесу — малого і середнього.


— Наша установа розпочала процес перезавантаження регіональних програм підтримки малого та середнього підприємництва, — наголосив голова правління АТ «Ощадбанк» Андрій Пишний. — Для її реалізації об’єднали зусилля з центральними та місцевими органами влади, долучилися представники низки міжнародних організацій та вітчизняних компаній. Сподіваємося, такі зусилля сприятимуть успіху в реалізації задуманого.


Скористатися новими можливостями фінансової та консультативної підтримки охочі започаткувати власну справу зможуть уже з наступного року.