Починаючи з січня воїни, які перебувають на лікуванні в Луцькому гарнізонному та Волинському обласному госпіталях, зможуть дізнаватися про новини не лише з телеекранів, а й читаючи «Голос України». Такий новорічний подарунок для них зробило ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536», передплативши 25 комплектів парламентського видання.

«Голос України» не раз писав про доброчинні справи Благодійного фонду «Волинь2014», який багато зробив для підтримки української армії у найважчі для неї часи. Одним із засновників фонду був голова наглядової ради ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536», заслужений будівельник України Віктор Чорнуха (на знімку).


Віктор Чорнуха разом з іншими відомими в області підприємцями допомагав нашим воїнам, які боронили Україну в зоні АТО, продовольством, одягом, взуттям, технікою, пальним. Новий доброчинний проект — лише невеличка, але вкрай потрібна сьогодні частина цієї патріотичної справи. Важливо перехопити у ворога не лише ініціативу на фронті, а й виграти у противника й інформаційну війну, яку він веде з нами. «Голос України», напевно, як жодне інше видання, широко і правдиво розповідає про події в зоні АТО, про воїнів-героїв як про живих, так і, на жаль, полеглих, викриває агресивні наміри нашого північного сусіда. Тож кожне правдиве слово в ефірі, кожна стрічка чесної інформації в друкованих виданнях теж працюють на нашу перемогу.

Звичайно, кошти на всі ці благодійні справи працівники ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536» заробляють нелегкою працею. Колектив підприємства вже багато років утримує лідируючі позиції на будівельному ринку держави і безсумнівне перше місце в області. Це надійний і чесний партнер, якому довіряють тисячі приватних інвесторів, вкладаючи свої гроші в житло, такі ж добропорядні стосунки склалися у будівельників цієї фірми і з державними замовниками і бізнесом. Одним із важливих соціальних об’єктів, які зараз споруджує «Луцьксантехмонтаж №536», є обласний перинатальний центр у Луцьку. Високу якість робіт відзначив Прем’єр-міністр Володимир Гройсман, відвідавши в жовтні цей будівельний майданчик. Сподіваємося, що вже наступного року ми разом радітимемо відкриттю нової медичної установи. І від імені редакції нашого парламентського видання бажаємо колективу, його керівникам у році прийдешньому нових успіхів у їхній важливій роботі.

Волинська область.