П’ятеро народних депутатів України, які принесли Закарпаттю додаткові 117 мільйонів гривень, отримали від керівників області відзнаки «За розвиток регіону».

На знімку: фото на згадку після нагородження спільною відзнакою облдержадміністрації та обласної ради «За розвиток регіону». Зліва направо: народні депутати Валерій Лунченко, Роберт Горват, Михайло Ланьо, керівники області Геннадій Москаль і Михайло Рівіс, народні обранці Іван Крулько і Василь Петьовка.

Фото надано прес-службою ОДА.

Голови закарпатських облдержадміністрації і обласної ради Геннадій Москаль та Михайло Рівіс зустрілися в камінному залі ОДА з п’ятьма народними депутатами, котрі впродовж 2017 року домоглися виділення з держбюджету України для місцевих скарбниць регіону додаткових коштів у вигляді субвенції для здійснення заходів соціально-економічного розвитку. Якщо в 2016-му загальна сума, яку допомогли залучити до області ці парламентарії, становила 85,4 мільйона гривень, то в 2017-му вона збільшилася до 117,4 мільйона гривень, констатують в ОДА. Кошти були використані на ремонт доріг, будівництво спортивних споруд, соціальні об’єкти, модернізацію інфраструктури...

— Народні депутати Роберт Горват, Іван Крулько, Михайло Ланьо, Валерій Лунченко та Василь Петьовка представляють різні парламентські фракції й політичні партії, однак їх єднає обстоювання інтересів Закарпаття в органах центральної влади, насамперед у Верховній Раді України, — наголосив Геннадій Москаль.

— Це дуже суттєва допомога, за яку всі закарпатці висловлюють вам щиру вдячність, — зазначив Михайло Рівіс. — Сподіваємося, що ваша активність у лобіюванні інтересів області стане прикладом і для інших народних депутатів, які представляють Закарпаття у Верховній Раді.

На знак вдячності закарпатців за активну роботу у Верховній Раді України Г. Москаль та М. Рівіс нагородили п’ятьох народних депутатів спільною відзнакою облдержадміністрації та обласної ради «За розвиток регіону».

Ужгород.