З 19 по 23 вересня у Львівському палаці мистецтв відбудеться 25-й Форум видавців. Організатори очікують на приїзд понад тисячі запрошених гостей, серед яких керівники держави, відомі письменники та видавці, громадські діячі.
Відкриє книжковий форум Президент України Петро Порошенко. 25-й «Book Forum» відбудеться на 50 локаціях міста і стане найбільшою книжковою виставкою країни. Тільки в рамках Міжнародного літературного фестивалю заплановано 500 заходів, в яких візьмуть участь 25 тисяч відвідувачів. А загалом на Форумі видавців очікують на 50 тисяч львів`ян та гостей міста.
250 видавництв та книжкових магазинів представлять 2500 новинок, проведуть 250 автограф-сесій та 500 презентацій нових видань. На книжковий ярмарок доставлять 25 тонн книжок.
Почесними гостями 25-го «Book Forum» стануть американські письменниці Марсі Шор та Енн Епплбом. У списку відомих зарубіжних авторів — французький письменник Фредерік Бегбеде, британський нейрохірург Генрі Марш та антрополог Кейт Фокс.
Окремий стенд організатори форуму виділили для видань учасників бойових дій на сході, на якому автори представлять свої книги.