Країна зустріла новий 2019-й рік. Зокрема, 1,4 мільйона українців вийшли в новорічну ніч на вуличні святкування у своїх містах і селищах, хтось зустрічав його за столом у сімейному колі. Проте є люди, для яких що свято, що будні — це передова лінія оборони. На жаль, уже п’ятий рік ми змушені захищати свою землю від російського агресора. Утім, як щоразу доводять наші славні воїни, ворогові не під силу зламати їхній дух, їхню силу волі, і щоразу вони дають достойну відсіч агресору. Та навіть у такі складні часи наші захисники знаходять час, щоб вселяти віру і дарувати позитивні емоції усім нам.
Напередодні свят українські захисники з різних підрозділів у своєму відеозверненні прочитали зворушливий вірш з окопів та на блокпосту. Слова військових звучали під різдвяну мелодію Леонтовича «Щедрик».
Ще одне привітання з новорічними та різдвяними святами оприлюднили бійці 10-ї гірсько-штурмової бригади. На відео видно, як воїни їдуть на бойовій машині, яка прикрашена яскравими гірляндами. Один із захисників звертається з вітальним словом до українців в одязі Святого Миколая, поверх якого одягнено бронежилет (на знімку). Тож побажаємо миру всім нам у новому році, а воїнам — повернутись живими!

Скріншот відео.