Центральна виборча комісія

Постанова від 12 квітня 2019 року

м. Київ

№ 784

Про черговість надання кандидатам на пост Президента України Зеленському В.О. та Порошенку П.О. ефірного часу для проведення передвиборної агітації під час повторного голосування 21 квітня 2019 року з чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року за рахунок і в межах коштів Державного бюджету України, виділених на підготовку та проведення відповідних виборів

Враховуючи пропозиції Національної суспільної телерадіокомпанії України щодо ефірного часу, який надаватиметься кандидатам на пост Президента України, включеним до виборчого бюлетеня для повторного голосування 21 квітня 2019 року з чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року, на суспільно-політичному загальнонаціональному каналі Суспільного телебачення та суспільно-політичному загальнонаціональному каналі Суспільного радіо Національної суспільної телерадіокомпанії України, із зазначенням конкретної дати і часу виходу в ефір відповідних теле-, радіопрограм для проведення передвиборної агітації за рахунок і в межах коштів Державного бюджету України, виділених на підготовку та проведення чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року, відповідно до частини третьої статті 13, пункту 9 частини другої статті 25, частини дев’ятої статті 60, частини п’ятої статті 61 Закону України «Про вибори Президента України», Порядку надання ефірного часу та друкованих площ для проведення передвиборної агітації за рахунок і в межах коштів Державного бюджету України, виділених на підготовку та проведення виборів Президента України, затвердженого постановою Центральної виборчої комісії від 13 квітня 2014 року № 262 (зі змінами, внесеними постановою Комісії від 27 серпня 2014 року № 818), керуючись статтями 11 - 13 Закону України «Про Центральну виборчу комісію», Центральна виборча комісія постановляє:

1. Визначити черговість надання ефірного часу кандидатам на пост Президента України Зеленському В.О. та Порошенку П.О. на суспільно-політичному загальнонаціональному каналі Суспільного телебачення та суспільно-політичному загальнонаціональному каналі Суспільного радіо Національної суспільної телерадіокомпанії України для проведення передвиборної агітації під час повторного голосування 21 квітня 2019 року з чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року за рахунок і в межах коштів Державного бюджету України, виділених на підготовку та проведення чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року (додатки 1, 2).

2. Цю постанову надіслати редакціям газет «Голос України» та «Урядовий кур’єр» для оприлюднення шляхом опублікування.

3. Цю постанову надіслати Національній раді України з питань телебачення і радіомовлення, Державному комітету телебачення і радіомовлення України та Національній суспільній телерадіокомпанії України.

4. Цю постанову оприлюднити на офіційному веб-сайті Центральної виборчої комісії.

Голова Центральної виборчої комісії Т. СЛІПАЧУК.

Додатки в PDF читайте тут.