За добу (на ранок 23.04) російські найманці 14 разів порушили режим припинення вогню, з них двічі — із забороненого Мінськими угодами озброєння. Ідеться про міномети калібру 82 мм. Ворог також обстрілював українських захисників із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, автоматичної стрілецької та снайперської зброї.

За даними прес-центру штабу ООС, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» бойовики гатили з мінометів калібру 82 мм, із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, автоматичної стрілецької та снайперської зброї поблизу Мар’їнки, Гнутового, Павлопілля, Авдіївки та Опитного.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» супротивник лупив із мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем та стрілецької зброї поблизу Новоолександрівки, Катеринівки, Золотого-4, Попасної.

«Унаслідок обстрілів один військовослужбовець загинув, а ще троє отримали поранення. За даними розвідки, трьох окупантів було ліквідовано, ще сімох — поранено. Також військовослужбовці ООС за допомогою ПТРК знешкодили ворожу бойову машину піхоти», — йдеться в повідомленні штабу.