Школярі з Онуфріївського району, що на Кіровоградщині, Анастасія Зубкова, Максим Гречуха, Олександра Кодак, Андрій Корась, Аліна Стрельцова, Ілля Приліпко та Олексій Новіков взяли участь у VII Міжнародних змаганнях «Юний рятувальник», які відбувалися в місті Габала (Республіка Азербайджан).

У загальнокомандному заліку вони посіли четверте місце. На окремих етапах конкурсу онуфріївські рятувальники вибороли одне перше та два третіх місця.

У змаганнях брали участь 12 команд із одинадцяти країн. Загалом — понад 350 осіб.

Уже протягом десяти років команда бере активну участь у Всеукраїнському громадському дитячому русі «Школа безпеки». Як розповіла керівник команди, вчителька математики Онуфріївської ЗШ І—ІІІ ступенів Ірина Балабуха, кілька останніх років юні рятувальники стають призерами різних міжобласних та республіканських змагань. Тож цьогоріч заслужено отримали запрошення від голови координаційної ради ВГДР «Школа безпеки» Алли Негрієнко спробувати свої сили в міжнародних змаганнях. Поїздка стала можливою завдяки підтримці голів Онуфріївської райради та райдержадміністрації Тетяни Уткіної і Сергія Самородченка, депутатського корпусу і, звичайно ж, батьків.