Противник обстрілював позиції наших військових із забороненої Мінськими угодами зброї — мінометів калібру 
82 мм, а також з озброєння БПМ, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

За даними прес-центру штабу ООС, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник гатив поблизу Миколаївки, Водяного, Новотроїцького з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» ворог бив неподалік Луганського, Зайцевого, Новолуганського, хутора Вільного, Новотошківського із забороненої Мінськими угодами зброї — мінометів калібру 82 мм, озброєння БПМ, а також з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

«Внаслідок ворожого обстрілу один військовослужбовець загинув», — зазначили в штабі.

Бойовики на Луганщині саботують початок відновлення та ремонту зруйнованого мосту у Станиці Луганській. Окупанти відмовили у доступі до зруйнованої частини мосту представникам «Укртрансмосту», які мали вивчити ділянки мосту для визначення обсягів проведення подальших відновлювальних робіт. «Блокування окупаційною адміністрацією робіт у Станиці Луганській укотре свідчить про цілеспрямоване недотримання збройними формуваннями Російської Федерації та їхніми найманцями своїх зобов’язань, пов’язаних з відновленням інфраструктури в цьому районі», — йдеться у заяві української сторони СЦКК.