День міста, який проводили на головній площі, зібрав чимало городян та гостей. Святкувати його разом із жителями прифронтової Попасної приїхали делегації з Латвійської Республіки, Івано-Франківщини, Тернопільщини, Вінниччини, а також бійці, які боронили місто у 2014—2015 роках, та військовослужбовці Збройних Сил України.

Розпочалося свято з розважальної програми для маленьких попаснян «Місто щасливих дітей». А потім на площі відкрилося багато цікавих локацій, виставка-продаж з найкращими виробами попаснянських майстрів декоративно-ужиткового мистецтва, творчі майстер-класи, фотовиставка, фестиваль пива та тематична програма з частуванням кашею від військових (на знімку).

За вагомий особистий внесок у розвиток міста та його благоустрій міський голова Юрій Онищенко відзначив керівників комунальних підприємств та окремих городян, а головний редактор місцевого ЗМІ Ярослав Нестеренко оголосив переможців конкурсу «Моє літо». На завершення урочистої частини свята міський голова привітав молодят, які саме в День міста вирішили одружитися. Завершилося святкування запальною дискотекою.

Фото прес-служби Попаснянської РДА.