Про це йшлося під час зустрічі на території оздоровниці заступника голови Донецької облдержадміністрації Вадима Філашкіна з представниками громадськості, працівниками курорту й відпочивальниками.

Причиною зустрічі на дочірньому підприємстві «Санаторно-курортний реабілітаційний центр «Слов’янський курорт» ПрАТ «Укрпрофоздоровниця» стала велика кількість звернень громадян стосовно неналежних умов для реабілітації та відпочинку осіб з інвалідністю.

Заступник голови ОДА оглянув палати, кабінети для проходження оздоровчих процедур, їдальню, зону кліматолікування та прилеглу територію. Він зазначив, що мешканцям необхідно створити належні умови для відновлення здоров’я. «За жодних умов ми не повинні залишитися без «Слов’янського курорту» з його найбагатшим природним ресурсом, можливостями та кваліфікованими працівниками, — наголосив Вадим Філашкін. — Це перлина нашої Донеччини, яку необхідно зберегти. Всі зусилля мають спрямовуватися на відновлення оздоровниці, щоб вона працювала ще потужніше та могла приймати до себе на відпочинок ще більшу кількість людей».