Привітати колектив із ювілеєм прийшли керівники міста, друзі цього природничо-освітнього закладу, спонсори і, звичайно ж, діти та їхні батьки.

Було і чимало гостей з різних куточків України. Багато з них прибули в Луцьк не з порожніми руками. Так, працівники Черкаського зоопарку привезли пару огарів — декоративних качок, одеський «Біопарк» пообіцяв подарувати нового мешканця — примата або ж левицю, Київський зоопарк передав клітку, Рівненський — цілого слона, щоправда, металевого. Як завжди з вигадкою до вибору подарунка підійшов Одеський державний зоопарк, вручивши своїм луцьким колегам символічне дерево з ключів, на якому і електронний, від власного адміністративного приміщення.

Нині Луцький зоопарк вважається одним з найкращих у державі. Тут утримуються понад 500 тварин та птахів із різних куточків світу. Багато з них занесені до Червоної книги України та Європи. У 2015 році завдяки програмі транскордонного співробітництва Польща—Білорусь—Україна тут було проведено загальну реконструкцію...

До ювілейних вітань приєднуємося і ми. Хай і надалі ваш заклад прищеплює малечі любов та інтерес до природи. Хай щастить вам на щедрих спонсорів, а поруч із вами завжди буде успіх та удача.