Про це повідомили в Путильській РДА.

Стихія перервала сполучення Путильського району з обласним центром та іншими районами. Було зруйновано частини дороги Р-62 Криворівня — Усть-Путила — Старі Кути — Вижниця — Сторожинець — Чернівці. За проектно-кошторисною документацією було розпочато відновлення зазначеної ділянки, але за браком коштів роботи припинені. Нині рух здійснюється по тимчасових мостах типу САРМ, які практично вичерпали свій ресурс. Тепер договір на проведення робіт укладено з ТОВ «Енергетично-дорожнє будівництво». Розпочато підготовку будівельного майданчика, перевезення техніки, матеріалів.

Зважаючи на важливість об’єкта для нормального функціонування дорожньої мережі області, транспортного сполучення гірського Путильського району з іншими, особливо взимку, Службою автомобільних доріг у Чернівецькій області подано до «Укравтодору» звернення щодо відновлення фінансування.

Також цільову субвенцію 5 млн грн виділено згідно з рішенням Чернівецької облради. Її буде використано на оплату робіт з будівництва дороги Р-62 на цій ділянці.

Тож можна сподіватися, що міст нарешті постане. Звісно, якщо зима не відкладе освоєння коштів на весну.