Овни. Для вас тиждень буде активним і принесе багато новацій у ваше життя, які допоможуть закласти основу для благополуччя у найближчому майбутньому.

Тельці. У подіях, що відбуватимуться, вам доведеться виявити мудрість. Адже розраховувати на підтримку з боку ви можете, але ухвалювати рішення доведеться самим.

Близнюки. Виявивши наполегливість у діловій сфері, ви досягнете певного фінансового результату, після чого зможете будувати плани на майбутнє.

Раки. Тиждень буде для вас активним і продуктивним. Вас переповнятимуть творчі ідеї, які допоможуть визначитися з новою метою й ухвалити життєво важливе рішення.

Леви. Уважно поставтеся до подій, що відбуватимуться, вони можуть допомогти вам внести необхідні зміни й поліпшити своє життя.

Діви. Дійте обдумано й обережно, керуйтеся встановленим розпорядком. Саме дотримання певних концепцій дасть вам змогу досягти успіху.

Терези. Події цього тижня вселять у вас надію у світле майбутнє, що в поєднанні з іншими факторами додасть сил для подальших дій.

Скорпіони. На вас чекає рух у темряві, коли зовсім не зрозуміло, як досягти мети. Тут головне — не зупинятися й не повертатися назад.

Стрільці. Вам доведеться виявити посидючість, уміння вичікувати й діяти плавно. Так ви зможете досягти успіху.

Козероги. У вас виникнуть нові ідеї чи раптом ви зрозумієте те, над чим довго думали. Просвітлення може прийти у будь-якій сфері, і воно вам досить допоможе.

Водолії. Вам треба переключитися, зрозуміти свої внутрішні мотиви, встановити пріоритети й мету в житті. Розібравшись у собі, ви зможете досягти нових вершин.

Риби. Ви зможете напрацювати досвід, підвищити свій статус в очах оточуючих і створити необхідну основу для подальших звершень.