У зв’язку з вимогою 156 народних депутатів України про скликання позачергового пленарного засідання Верховної Ради України дев’ятого скликання та відповідно до частини восьмої статті 19 Регламенту Верховної Ради України:

1. Скликати позачергове пленарне засідання Верховної Ради України дев’ятого скликання на 14 годину 7 травня 2020 року, на якому розглянути такі питання:
1) проект Закону України про внесення змін до деяких законів України з метою підвищення спроможності системи охорони здоров'я України протидіяти поширенню коронавірусної хвороби COVID-19 (реєстр. № 3380);

2) проект Закону України про внесення змін до Закону України "Про захист населення від інфекційних хвороб" (щодо визначення розмірів обов'язкового державного страхування працівників державних і комунальних закладів охорони здоров'я, зайнятих у сфері захисту населення від інфекційних хвороб)  (реєстр. № 3376).

2. Керівнику Апарату Верховної Ради України В.ШТУЧНОМУ забезпечити підготовку і проведення позачергового пленарного засідання Верховної Ради України 7 травня 2020 року та поінформувати народних депутатів України про питання, розгляд яких заплановано на ньому.

Голова Верховної Ради України Д. РАЗУМКОВ

Інформаційне управління Апарату Верховної Ради України