Рідні Героя біля меморіальної дошки.

Фото із сайту Чуднівської громади.

29-річний воїн загинув від кулі снайпера 16 січня 2020 року — у День пам’яті захисників Донецького аеропорту, поблизу села Новозванівка Попаснянського району на Луганщині.

Пам’ятний знак полеглому Герою встановили на фасаді Чуднівського районного військового комісаріату, працівники якого й були ініціаторами.

Право відкрити меморіальну дошку надали товаришам Ігоря Хімічука по службі. Під час урочистого заходу дружині полеглого військовослужбовця Інні вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня, яким її чоловіка нагородили посмертно. На пам’ятній церемонії зі словами поваги та вдячності за подвиг воїна, який віддав своє життя за незалежність та єдність України, до присутніх звернулися в. о. Чуднівського міського голови Сергій Костяков, військовий комісар Чуднівського РВК Олег Клок та голова громадської організації «Спілка учасників бойових дій та волонтерів АТО у м. Чуднів та Чуднівському районі Житомирської області» Павло Брюханов. Учасники заходу поклали квіти до меморіальної дошки і хвилиною мовчання вшанували пам’ять земляка та всіх загиблих захисників України.

Житомир.