Для досягнення максимальної популяризації Рівненської АЕС як виробника екологічно чистої енергії та привернення уваги суспільства до об’єктивних переваг, які надає атомна енергетика, на підприємстві створено новий логотип (на знімку). Цей варіант переміг в електронному голосуванні.

Концепція цього логотипа створювалася ініціативною групою «Ядерна адвокація» на чолі із заступником головного інженера РАЕС з технології та інжинірингу Вячеславом Стояновим. Дизайн у корпоративному кольорі втілювався інженером-графіком навчально-тренувального центру електростанції Євгенієм Остаповичем. Візуальною складовою логотипа є два символи: стилізована літера «А» у формі візитівки РАЕС — градирні робить акцент на чистоті електроенергії, а лелека символізує регіон розташування підприємства та вносить ноти автентичності й гармонійної інтеграції інфраструктури у навколишнє середовище.

Зовсім скоро новий логотип, що ідентифікуватиме Рівненську АЕС як екологічне підприємство майбутнього, впроваджуватиметься на офіційному сайті електростанції та іміджевій продукції.

Юлія КУЛАЄВА, кореспондент прес-центру Рівненської АЕС.

Логотип наданий автором.