Під час святкування 100-річчя села Лиман.

Адже свято з концертами та веселощами стало чудовою нагодою для когось із гостей знову поринути у своє дитинство й молоді роки, поділитися думками та розповісти про себе.

«День села — це свято для всіх, хто тут народився і виріс, хто колись оселився у Лимані, щоб залишитися назавжди у селі з особливим колоритом, традиціями й славетною історією, — зазначила сільський голова Анна Павлова. — Всі здобутки, на які багате село, складаються зі щоденної праці, знань і талантів його мешканців. У такі свята кожен відчуває себе частиною великої родини».

Цього дня лунали побажання миру, міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій, щоб кожен наступний день був зігрітий добром і теплом, повагою та порозумінням рідних і близьких.

Зі словами вітання до лиманців звернувся голова Добропільської районної ради Юрій Середа.

За активну життєву позицію та сприяння розвитку громади було відзначено почесну жительку села Лідію Батицьку, родини Дмитра Гудзоватого та Рими Шавайди, Сергія і Наталі Назаренко, Віктора і Лілії Вискрибець, Наталі Броваренко й Костянтина Курасова, Ольги і Вадима Дульченків.

Місцеві майстрині прикрасили свято виставкою своїх робот — картинами з бісеру та іншими витворами мистецтва. Гостей частували стравами, які готували сільські кухарі.

Історію виникнення села розповіли брати Андрій і Віктор Батицькі. Вони підготували пам’ятні значки до ювілейної дати, які подарували всім присутнім.

Концертну програму підготували працівники закладів культури сіл Криворіжжя, Кам’янка, Новофедорівка. Запальні пісні також подарувала присутнім завідувачка закладу дошкільної освіти «Калинка» Галина Броваренко.

Активно сприяли проведенню святкового заходу керівники ТОВ «Перспектива».

«Сподіваюсь, що спільні святкування стануть доброю традицією для лиманців, — зазначила Анна Павлова. — Бажаю жителям громади й надалі такої згуртованості».

Фото Криворізької сільської ради.