Реконструкцію провела місцева влада в партнерстві з обласною організацією Товариства Червоного Хреста України за підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини, Люксембурзького та Німецького національних Товариств Червоного Хреста.

У лікувально-профілактичному закладі більш як 10 років не було ремонту. Восени минулого року Донецька обласна організація Товариства Червоного Хреста України, Костянтинівська РДА та КП «Костянтинівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» підписали меморандум, що дав старт реконструкції закладу. І вже за рік відремонтована амбулаторія врочисто відчинила свої двері.

Під час реконструкції було проведено тепломодернізацію будівлі, внутрішні роботи, встановлення септика, ремонт системи водопостачання та водовідведення. Придбали нові офісні та медичні меблі, апаратуру, на прилеглій території встановили огорожу та ворота. За кошти місцевого бюджету підключили пожежну сигналізацію.

У відкритті медичного закладу взяли участь представники Червоного Хреста всіх трьох країн, посадовці райдержадміністрації та райради.

Фото зі сторінки «Червоний Хрест України» у Фейсбуці.