Новозбудований комплекс має всі умови для проведення різних видів рухової активності. Він включає футбольне поле зі штучним покриттям розміром 105х68 метрів і бігові доріжки навколо нього, майданчик для пляжного волейболу 24х14 м, тенісний корт 40х20 м, спортмайданчик для занять воркаутом та з антивандальним тренажерним обладнанням.

Задля забезпечення доступу всіх верств населення до стадіону зроблено пандус, асфальтну під’їзну дорогу та місця для паркування автотранспорту. Комфортність перебування забезпечуватимуть облаштовані на території комплексу роздягальні, душові, зовнішнє освітлення та трибуни на 480 глядацьких місць.

Вартість проекту — 39,8 млн грн, роботи фінансувалися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку, міського та обласного бюджетів. Підрядником виступило ТОВ «УБК № 1», замовник робіт — управління капітального будівництва та перспективного розвитку Краматорської міської ради.

Окрім Краматорська, новий стадіон невдовзі відкриють у місті Волновасі. У Селидовому та Слов’янську завершуються роботи з реконструкції стадіону «Шахтар» та стадіону імені Юрія Скиданова відповідно.