На знімку: під час робочої поїздки Донеччиною заступника міністра культури та інформаційної політики України Тараса Шевченка (у центрі).

Під час перебування у прифронтовій зоні чиновник передав книжки від Державного підприємства «Центр захисту інформаційного простору України» бібліотекам селища Новгородське та ЗОШ № 24 міста Бахмута.

«Молодь може об’єднуватися й спілкуватися в глобальному світі. Це дає потужні можливості для розвитку, тому читайте книжки, а ми всіляко допомагатимемо», — наголосив Тарас Шевченко.

У Краматорську заступник міністра культури та інформаційної політики України взяв участь у роботі круглого столу «Розвиток та захист інформаційного простору в умовах російсько-української війни».

Під час спілкування чиновника з представниками ЗМІ обговорювали питання інформаційної політики, свободи слова, поліпшення мовлення на окупованих територіях.

Заступник міністра запевнив, що його відомство й надалі працюватиме над тим, щоб мешканці тимчасово окупованої частини Донецької та Луганської областей могли мати доступ до українського контенту.

Також Тарас Шевченко оглянув Бахмутський коледж мистецтв імені Івана Карабиця.

Фото прес-служби Донецької ОДА.