Цьогорічний капремонт, що його робили у рамках національної програми «Велике будівництво», став першим з часу введення в експлуатацію цього спортивного об’єкта.

У рамках проекту, що фінансувався за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку, обласного та міського бюджетів, на стадіоні облаштували бігові доріжки з сучасним гумовим покриттям, дитячий та з тренажерним обладнанням майданчики, встановили нові трибуни на 1,5 тис. глядачів. Також проведено капітальний ремонт адміністративної будівлі, де передбачені роздягальні, душові для спортсменів і робочі кабінети.

Об’єкт обладнали елементами доступності для маломобільних груп населення.

Представники обласної та міської влади, які взяли участь в урочистому відкритті стадіону, привітали дітей та їхніх батьків із важливою в житті міста подією. Заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін, селидівський міський голова Віктор Ремізов і в. о. начальника управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Наталія Точилова відзначили подяками причетних до реконструкції стадіону, подарували юним футболістам сітку м’ячів і зробили перші символічні удари по воротах.

Загальна кошторисна вартість проекту становить 45,2 млн грн, підрядником виступив ТОВ «АЛЬЯНСБУД», замовник робіт — відділ сім’ї, молоді та спорту Селидівської міської ради.