Ключі від 17 відремонтованих квартир отримали учасники АТО/ООС та внутрішньо переміщені особи, які мешкають у цих містах.

Ремонт домівок проводився коштом обласного бюджету в рамках програми із забезпечення житлом учасників бойових дій, ВПО та представників інших категорій, які потребують покращення житлових умов.

На урочистому заході голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко (на знімку ліворуч) передав ключі від осель міському голові Краматорська Андрію Панкову та міському голові Костянтинівки Сергію Давидову для подальшого вручення мешканцям.

«У квартирах є все необхідне, зокрема й побутова техніка, лічильники електроенергії, води й газу, інші зручності, — зазначив очільник Донеччини. — Міські комісії мають розподілити житло відповідно до черги».

За словами заступниці директора департаменту житлово-комунального господарства ОДА Лариси Гусевої, соціальне житло перебуватиме в постійній власності територіальних громад — його не можна буде приватизувати. Тим часом регіональна програма з передачі квартир представникам пільгових категорій реалізовуватиметься й у інших містах та районах області.