Оргкомітет столичного благодійного фонду «Озеленення України» та садовий розплідник ТОВ «Брусвяна» (директор Ліліана Дмитрієва), розташований у селі Костовцях Брусилівського району, у рамках всеукраїнського проекту відправили більш як сотню саджанців різноманітних дерев та кущів постраждалим внаслідок масштабних пожеж жителям населених пунктів поблизу Сєвєродонецька Луганської області.

За словами організаторки проекту Галини Крисюк, головне — не словом, а ділом допомогти погорільцям, об’єднати націю й відновити сплюндровану екосистему рідної України.

Представниця Центру соціальної згуртованості та самоорганізації громади Сєвєродонецька Олена Небеська поінформувала, що саджанці дерев передали жителям села Муратове Новоайдарського району, котрі постраждали від пожежі.

Як повідомила представниця кризового медіа-центру «Сіверський Донець» Валентина Агафонова, котра розпочала організовувати збір саджанців дерев для жителів Луганщини, 50 саджанців передали й мешканцям Сиротиного.

До речі, долучилися до доброї справи й представники бізнесу регіону. Вже закупили й передали волонтеру Марині Мирошніченко в селище Воронове 156 саджанців груш, слив, яблунь та аличі.