2015 рік. Донецька область, Авдіївка, район АТО.

Збройні Сили незалежної України відзначають свій 29-й день народження!

Сила духу, патріотизм, непохитна відданість Україні є визначальними рисами бійця Збройних Сил. Уже тепер можна говорити, що обстоювання незалежності у боротьбі з агресором назавжди вписано в історію держави. Наші вояки захищають свій народ, якому давали присягу, від російської мілітарної агресії на сході нашої країни, постійно удосконалюючи свій професіоналізм на військових полігонах, під час спільних міжнародних навчань, реформуючись згідно зі стандартами НАТО...

З огляду на події 2014-го, коли знесилені, розкрадені й голодні ЗСУ завдяки волонтерській спільноті та народній підтримці підвелися на ноги, реанімувалися й відновили боєздатність, справедливо вважати, що нині українська армія разом із військовими волонтерами святкує шосту річницю свого відродження. Саме у цьому відновленні виявилася справжня єдність народу й армії. Саме вона в той важкий час стала запорукою збереження державного суверенітету та територіальної цілісності України.

Сьогодні щиро дякуємо українським захисникам за їхню щоденну мужню працю, згадуємо загиблих у російсько-українській війні героїв, віримо у нашу єдність, прагнемо миру, продовжуючи зміцнювати Збройні Сили України!

Фото Олександра КЛИМЕНКА з архіву «Голосу України».