Після капітального ремонту та операцій з інтенсифікації видобутку на глибині понад шість тисяч метрів свердловина забезпечує надходження понад 320 тисяч кубічних метрів газу за добу.

Цей показник є досить високим результатом і водночас свідченням ефективного використання сучасних технологій для своєрідного відродження того, що вже, так би мовити, згасало. Адже та свердловина тривалий час, за словами директора дивізіону «Нафтогаз Розвідка та Видобування» згаданої групи Олександра Романюка, майже не працювала. Її відновлення було непростим. Насамперед з огляду на те, що йшлося про роботи на глибокому й складному за будовою родовищі, введеному в експлуатацію 1995 року. Однак підвищення ефективності видобутку вуглеводнів на активних і вже досить виснажених тривалою експлуатацією родовищах залишається одним із пріоритетів у діяльності «Групи Нафтогаз». Очевидно, що екстенсивно наростити обсяги видобутку там не вдасться. Принаймні стабілізувати його та знизити операційні витрати допомагають саме прогресивні технології.

Для оновлення й повноцінного запуску свердловини спеціалісти провели цілу серію ремонтних робіт за складних геологічних умов. Зокрема, операцію з гідророзриву пласта було вперше для родовищ «Групи Нафтогаз» виконано на глибині понад шість тисяч метрів. При цьому довелося долати високі температури й тиски в пласті. Свердловину освоювали за допомогою колтюбінгу, тобто спеціальної «заокеанської» установки для таких капремонтів.

Злагоджена й високопрофесійна робота дала належний результат. А найголовніше — забезпечила значний приплив газу та переконала всіх у тому, що потенціал Комишнянського родовища не вичерпано.