Відкриваючи свято, перший заступник голови ССО полковник Станіслав Максимішин наголосив, що Служба судової охорони Донеччини за рік, що минув, досягла значних результатів у своїй діяльності. Нині у 28 судових установах регіону гарантують безпеку та підтримують громадський порядок понад 200 судових охоронців, кожен третій із яких захищав незалежність і територіальну цілісність України зі зброєю в руках.

«Служба судової охорони — наймолодший державний орган в Україні. Від самого його утворення керівництво ССО чітко розуміло, що запуск роботи нашої служби на Донеччині й Луганщині є надпріоритетним», — зазначив Станіслав Максимішин. І побажав своїм колегам не зупинятися на досягнутому, з оптимізмом дивитися у майбутнє та прямувати вперед і завжди пам’ятати гасло: «Професійність, пильність, безпека правосуддя!».

Начальник Теруправління Служби судової охорони в області полковник Служби Андрій Єпур привітав особовий склад із визначною віхою та подякував усім друзям і партнерам, які доклали багато зусиль, щоб допомогти відремонтувати будівлю теруправління.

Під час заходу гостям продемонстрували спецзасоби, що використовують судові охоронці під час служби. На плацу відбувся показовий виступ взводу швидкого реагування та підрозділу особового захисту суддів.

Привітали судових охоронців присутні на урочистостях керівники державних органів влади, міського самоврядування, органів системи правосуддя, Нацполіції. Начальник теруправління Андрій Єпур був відзначений почесною нагородою.

Співробітники ССО, які досягли кращих результатів у службі, отримали відзнаки та заохочення він керівництва Служби судової охорони. Цього дня в урочистій атмосфері склали присягу ті, кому присвоїли нове спеціальне звання.

Фото прес-служби ТУ Служби судової охорони у Донецькій області.