Овни. Ваш ключ до успіху — наполегливість та рішучість, але будьте раціональні, ретельно зважуйте всі кроки. Сімейна відпустка допоможе відновити внутрішній баланс.

Тельці. Будьте виважені в питаннях матеріального характеру. Ваша винахідливість допоможе правильно розпорядитися грішми. Вихідні проведіть у колі друзів.

Близнюки. Тиждень буде вдалий у професійній сфері. Перед вами відкриються перспективні пропозиції. Активний відпочинок додасть більше енергії та настрою.

Раки. Будьте щирі у своїх намірах, і справи підуть вгору. Зірки прогнозують вам нові можливості.

Леви. Вам зараз дуже щастить. Будьте впевнені у своїх силах та не полишайте надій. Близькі люди підтримають.

Діви. Час для продуктивної праці. Можливі нові пропозиції у професійній сфері. Давні знайомі можуть підкинути цікаву ідею.

Терези. Зірки обіцяють вам продуктивний тиждень, сповнений позитиву. Чекайте на приємний сюрприз, це може бути зустріч з давніми знайомими.

Скорпіони. Чудовий час для подорожей. Відвідування нових місць надихне вас на нові звершення. Близька людина надасть підтримку.

Стрільці. Ви майже досягли своїх цілей. Слід бути наполегливішими і брати до уваги нові можливості на роботі. Вдалий час для візиту в гості. Ви добре проведете час у родинному колі.

Козероги. Ви маєте приховані таланти. Саме час виявити їх. Можливі нові приємні знайомства. Самотні представники цього знаку можуть розраховувати на романтичні стосунки.

Водолії. Будьте раціональні у справах. Можлива грошова винагорода. Далекі родичі можуть завітати у гості — і ви гарно проведете час.

Риби. Вдалий час, щоб побути із сім’єю. Приділивши увагу близьким, ви отримаєте хороші емоції та дізнаєтеся багато нового. Фортуна буде на вашому боці.