Віктор Янукович:

— На моє глибоке переконання, головною помилкою в нашій тридцятирічній історії була не обманута довіра до Росії, а відмова від добросусідства з нею.

Від чергового:

— Ви всьо врьоте, казав один політик! Головною помилкою був Янукович, який раніше цупив шапки, а тепер цупить тези у свого сусіда по московській дачі Пєскова.

Ждун...

Микола Патрушев, секретар Ради безпеки Росії:

— Проамериканську Україну чекає афганський сценарій...

Від чергового:

— Ти диви, куратор усіх наркотрафіків Патрушев дурь з нової талібської партії ще не спробував, а сценарії вже малює!..

Кролики і генерал Шойгу

Сергій Шойгу (міркує про загибель людства):

— Ти добув одного кролика — і будеш ситий. Але коли в тебе десять тушок, тобі вже потрібен холодильник, інакше м’ясо пропаде. Щоб холодильник працював, необхідна електроенергія. Для цього потрібно спалити паливо. А його потрібно спочатку добути... Але навіщо тобі ці десять кроликів?!!

Від чергового:

— Справді, навіщо тобі десять кроликів, 14 республік і одна Україна?.. Хіба що на м’ясо?..

Де ж я харчуватимуся?

ЗМІ:

— Суд конфіскував у Ківи 1,2 мільйона гривень, отриманих за жомову яму...

Від чергового:

— Не цінують у нас учених, ох, не цінують! Як вони посміли забрати в без п’яти хвилин проффесора... останню жомову яму? Може, з неї він... харчувався?..

Полохлива мрія Жирнова

Дмитро Жирнов, посол Росії а Афганістані:

— Життя нормалізувалося в місті. Запрацювали школи, навіть школи для дівчаток. Ми це особливо для себе відзначили. Тому що до цього нас лякали... Захід нас лякав, що таліби будуть їсти жінок тощо. Вони не стали їх їсти...

Від чергового:

— Цікаво, під час цієї катавасії в Кабулі всі дипломати намагалися відправити першими додому своїх жінок... Один Жирнов уперся, може, наслухавшись Заходу, мріяв: а раптом його дружину з’їдять таліби?..

Чергував по «Куреню» Віталій СУДДЯ.

Мал. Олексія КУСТОВСЬКОГО.