Овни. На вас чекають приємні несподіванки у професійній сфері. Можлива нова посада або грошова винагорода. Пам’ятайте, що вчасне виконання поставлених завдань є запорукою успіху.

Тельці. Сприятливий час для подорожей. Відкриваючи для себе нові місця, ви зможете не тільки дізнатися багато цікавого, а й надихнутися на подальші проекти. Вихідні проведіть у колі близьких.

Близнюки. Вам слід бути уважнішими. Не кваптеся вирішувати робочі питання, ретельно обмірковуйте кожен крок, прислухайтеся до порад колег.

Раки. Проявляйте творчість. У цей період вам можуть відкритися вміння, про які ви раніше навіть не здогадувалися. Креативний підхід зробить роботу більш цікавою і продуктивною.

Леви. За бажання вам вдасться досягти своєї мети. Тож успішно використовуйте шанси, що випали. Будьте впевнені у своїх силах і з мудрістю підходьте до нових починань.

Діви. Ваш спокій і вміння тримати рівновагу допоможе у відносинах із близькими людьми. Не бійтеся ділитися своїм досвідом, можливо, саме ваша порада стане для когось вдалим рішенням.

Терези. Зірки обіцяють, що ваші справи в цей період йтимуть добре. І все ж із відповідальністю ставтеся до нових задач, виявляйте креативність.

Скорпіони. Вам слід краще стежити за станом свого здоров’я. Прогулянки на свіжому повітрі, якісний сон та позитивні емоції добре вплинуть на організм.

Стрільці. Робіть добро, даруйте позитивні емоції оточуючим. Усе хороше до вас обов’язково повернеться. На вихідних можете зустрітися із друзями.

Козероги. Тиждень подарує нові можливості на роботі. Виявляйте наполегливість, сповна використовуйте усі шанси.

Водолії. Незабаром на вас чекають приємні зміни. Гарно обдумуйте подальші дії, у цьому вам можуть допомогти колеги.

Риби. Ваша  щирість допоможе налагодити відносини з близькими. Проведіть час у родинному колі — ви відчуєте, як сповнюєтеся теплом та натхненням.