Овни. На вас чекають приємні зміни. Відкривайтеся новому і не бійтеся втілювати в життя найсміливіші задуми. Чудово, якщо ви запланували зустріч з друзями.

Тельці. Наберіться терпіння, адже на вас чекає насичений тиждень. Пам’ятайте, що креативне мислення та продуктивна праця дають плідні результати.

Близнюки. Справи будуть йти добре. Тиждень буде вдалим у професійній сфері. Можливі привабливі пропозиції та кар’єрний ріст.

Раки. Уважність та виваженість допоможуть узяти ситуацію під контроль. Не кваптеся із важливими рішеннями, обдумуйте всі переваги та недоліки.

Леви. Дослухайтеся до своєї інтуїції. У цей час ваші думки та наміри мають неабияку силу. Зірки обіцяють вам удачу, можливі приємні сюрпризи.

Діви. Проявляйте наполегливість та ентузіазм. Нові проекти відкриють у вас приховані таланти. Ви дивуватимете оригінальністю та творчими рішеннями.

Терези. Відчуєте потік енергії для подальшого виконання планів. Ваша раціональність допоможе правильно розподілити завдання і все встигнути.

Скорпіони. Ваша щирість та вміння підтримати надихають друзів. А їхні слушні поради та знання допоможуть вам. Вихідні подарують чимало приємних зустрічей.

Стрільці. Вдалий час для фінансового планування. Незабаром на вас чекають грошові надходження і приємні витрати. Чудовий час для мандрівок із близькими.

Козероги. Ви маєте безліч прихованих талантів. Незабаром буде можливість проявити їх і навчитися нових, корисних навичок. Сприятливий час для відпочинку в колі рідних.

Водолії. Будьте впевнені у своїх силах. Зірки обіцяють вдалий тиждень. Близькі люди нададуть слушну пораду, не ігноруйте її. Вихідні проведіть в активному відпочинку.

Риби. На вас чекають приємні сюрпризи. Фортуна поряд, але слід спланувати подальші кроки. Вихідні проведіть у колі друзів — від них дізнаєтеся багато нового.