Для відновлення цього автошляху Служба автодоріг у Закарпатській області підписала договір з підрядною організацією на 198 мільйонів 320 тисяч гривень. Цьогоріч з Дорожнього фонду передбачено 11 мільйонів 500 тисяч гривень. Цей об’єкт є перехідним, тому ремонт продовжиться і в наступному році.

«Підрядник розпочав капітальний ремонт у селищі Буштино у напрямку села Вонігова. Згідно з проектною документацією, тут зроблять водовідведення, фрезерування асфальтобетонного покриття, укладуть вирівнювальний і верхній шари покриття», — розповів перший заступник голови ОДА Мирослав Білецький.

Капітальне оновлення передбачає прокладання та відновлення водопропускних залізобетонних труб, облаштування заїзних кишень на автобусних зупинках, нанесення дорожньої розмітки та встановлення дорожніх знаків. Водночас ремонтують автодорогу державного значення Н-09 Мукачево — Рахів — Івано-Франківськ — Львів. Будівельні роботи тривають одразу на кількох відрізках у межах Рахівського району.

Між селами Білин та Кваси також зводять стінку із габіонів — у селі Діловому. На маршруті Р-21 Долина — Хуст ведуть роботи з відновлення дорожнього покриття щоденно. У селах Нижній Бистрий, Горінчово, Липча та Іза уклали верхній шар щебенево-мастикового покриття...

Ужгород.