Передчасно обірвалося життя нашого колеги — судді Вищого господарського суду України у відставці

Євгена Володимировича Першикова.

Євген Володимирович пройшов значний життєвий шлях і залишив про себе добрі спогади і добрі справи. Його шанували на будь-якій посаді, де б він не працював. Його життєвим кредо було робити людям добро, звідси і його улюблена приказка: «Добро до добра плюсується, а зло множиться, тож робіть висновки».
У житті він завжди був щирою, активною людиною, високофаховим юристом-господарником, ділився своїми знаннями й досвідом з колегами, виховав не одне молоде покоління суддів, завжди був готовий підставити своє плече і допомогти в будь-яку хвилину.
У формуванні визнання і поваги суспільства до господарських судів України є і його чимала заслуга, адже він сміливо виступав у засобах масової інформації про проблеми, з якими стикаються судді під час відправлення правосуддя, і про ставлення суспільства до судової влади.
За плідну працю Євгена Володимировича відзначено державними нагородами: орденом «За заслуги» ІІІ ступеня та почесним званням «Заслужений юрист України».
Ми висловлюємо щирі співчуття його близьким і рідним з приводу тяжкої втрати чоловіка, батька, дідуся.
У нашій пам’яті Євген Володимирович назавжди залишиться як надійний товариш, друг і колега. Вічна йому пам’ять і дякуємо за спільну роботу і людяність.

Колеги-судді:
Кравчук Г., Осетинський А., Москаленко В., Овечкін В.,
Добролюбова Т., Дроботова Т., Гоголь Т., Божок В.,
Подоляк О., Уліцький А., Кривда Д., Новіков М.,
Коваленко В., Козир Т., Коробенко Г., Ходаківська І.,
Шаргало В., Чернов Є., Шевчук С., Муравйов О.,
Євсіков О., Зуєвич Л., Швець В., Сибіга О.